Pridruži nam se na Instagramu-u

Pratite naš profil

Pridruži nam se na Facebook-u

Posjeti nas na Facebooku i prati nas

Pridruži nam se na FootGoll-u

Pratite naš profil

Škola fudbala Bambinosi je udruženje koje se bavi vaspitanjem i sportskim usavršavanjem djece različitih uzrasnih kategorija. Cilj je da se stvaraju mlađe i starije kategorije sportista, u ovom slučaju fudbalera, gdje će se kroz njihov sportski i edukativni razvoj pratiti koliko su sposobni da se afirmišu u vrhunske sportiste.Takođe nam je želja da kroz sportski razvoj ove djece okupimo u udruženju što više sportista proslavljenih fudbalera kako bi svojim znanjem i iskustvom doprinjeli da Škola fudbala Bambinosi izraste u jednu modernu i prepozatljivu školu fudbala.

O ŠKOLI

Škola Fudbala Bambinosi je škola koja nije nastala preko noći. Dvije godine planiranog i studioznog rada dvojice najboljih prijatelja, nekad saigrača Muamera Dalipagića i Elmira Behlulovića dala je za rezultat da ova škola počne sa radom 03.09.2013.godine kad je održan i prvi trening na Fakultetu za sport i tjelesni odgoj – FASTO.

Škola fudbala Bambinosi je udruženje koje se bavi vaspitanjem i sportskim usavršavanjem djece različitih uzrasnih kategorija. Cilj je da se stvaraju mlađe i starije kategorije sportista u ovom slučaju fudbalera gdje će se kroz njihov sportski i edukativni razvoj pratiti koliko su sposobni da se afirmišu u vrhunske sportiste. Takođe nam je želja da kroz sportski razvoj ove djece okupimo u udruženju što više sportista proslavljenih fudbalera kako bi svojim znanjem i iskustvom doprinjeli da Škola fudbala Bambinosi izraste u jednu modernu i prepozatljivu školu fudbala.

Treba napomenuti da sve polaznike škole namjeravamo trenirati do 18-te godine gdje poslije juniorskog staža želimo svakom igraču pronaći klub kako u inostranstvu tako i u Bosni i Hercegovini zavisno od njegovih predispocija i mogućnosti. Kao dobar pokazatelj dobrog rada , ljubavi i topline prema djeci jeste odziv dječaka kojih trenutno poslije dva mjeseca rada u našoj školi ima preko 60 još ako seuzme u obzir da su smješteni u dvije generacije onda nam daje za pravo da vjerujemo da smo na dobrom putu.
Od vaše djece želimo da napravimo kvalitetne ljude, a ako bude sreće vrhunske fudbalere.
Dobro došli u Školu Fudbala Bambinosi!

Elmir Behlulović – predsjednik
Mumer Dalipagić – direktor

NAŠ KOLEKTIV

                 

PREDSJEDNIK- Elmir Behlulović
DIREKTOR-Muamer Dalipagić
SEKRETAR-Sabahudin Zubetljak
KOORDINATOR-Amir Misimović
TRENER-Nermin Gogalić
TRENER-Elvir Sućeska
TRENER-Semir Zilić
TRENER- Edin Hajdarević
TRENER GOLMANA-Kerim Hadžić
 TRENER-Rusmir Kadrić
TRENER-Faruk Gogalić
TRENER-Amir Čolaković
TRENER-Elvir Vilić